lauantai 6. helmikuuta 2016

Vuoden ensimmäinen

Näyttely nimittäin! 9-10 tammikuuta oli suuntana Kajaani, päiväreissut molempina päivinä.

Lauantaina herätys oli viiden aikaan aamusta, lähdettiin puoli seitsemältä. Menin tuttuni kyydissä, matka sujui oikein mukavasti. Tällä kertaa olin pukenut ihan huolella päälle, ei tullut ainakaan kylmä! Heti aamusta mulla oli yksi beagle esitettävänä. Pete oli haastava saada seisomaan, sillä ei oikein malttanut seista. Liikkui kuitenkin todella hienosti. Tuloksena EH, sekä junioriluokan voitto.

Lagotoissa pääsin esittämään Elmon upean siskon, Lumilux Gelosia Di Flora "Didin". Didi oli ainut avoimen luokan narttu. Tuomari liikutteli hieman, Didi liikkuu todella upeasti. Kehäsihteeri nosti ERInomaisen SAn kera! Pian pääsimmekin parhaan nartun valintaan, jossa Didi olikin ainut! Näin ollen Didille serti ja cacib. Serti olikin sitten se viimeinen, joten Didi valioitui! Aikas huikeeta. Heti perään roppikehään, josta Didille VSP. Ropiksi aivan upea Bazolo Dioro Di Mario, myöskin Didi nimeltään.


Heti perään pääsin esittämään whippet Nepin, viralliselta nimeltään Kennolan Sini Alexander Edmund. Nepillä oli todella kylmä, välillä tärisi hieman. Pöytä oli lyhyt, whippetille pieni. Nepi esiintyi todella upeasti, ERI kuitenkin ilman luokkasijoitusta.

Pian alkoi junnut, jossa kisasin Didillä. Mentiin pari kierrosta ympäri. Tuomari halusi isonkin koiran kanssa käveltävän :D Yksilöissä hampaat, seisotus ja kolmio, ei kummempaa. Yksilöiden jälkeen tuomari tiputti muutaman pois. Vaihdettiin koiria, sain australianterrierin. Vaihtokoirien kanssa edestakaiset sekä ympäri, meni oikein kivasti. Sitten tippui vielä muutama, viisi parasta oli jäljellä. Tuomari jakoi ruusukkeita, meille keltainen, eli kolmas sija! Didi on aika huikea otus ♥ Arvostelussa kaikki ERIä, yksittäisliikkeiden kohdalla lukee "Kiinnitä huomio koiraan". Tällä tuomari tarkoitti sitä, kun kolmiossa katsoin että linjat tulee suoriksi :D Suoritukseen olen oikein tyytyväinen!


Jäätiin vielä ryhmiin, sillä Taavi- pesukarhukoira oli ollut rop. Tulin siis Taavin om. kyydissä. Taavi hienosti vielä kuuden parhaan joukkoon ryhmässä, ei huonompi päivä heillekkään!


Sunnuntaiaamuna taas aikainen herätys, ja lähtö kohti Kajaania. Poimittiin matkalta kisakoirani espanjanvesikoira Bella mukaan. Matka meni lähinnä nukkuen, vihdoin unta.. Perillä hallissa leiriydyttiin junnukehälle. Ennen junnuja esitin yhden bortsun, avoimen luokan uroksen. Pyry oli todella hankala esitettävä. Kehässä esiintyminen ei mennyt yhtään niin pelleilyksi mitä ajattelin, sujui oikein kivasti! Pyrylle ERI & SA, odotin huonompaa noin tiukalta tuomarilta! PU- kehässä Pyry oli "PU5", eli jäi juuri sijojen ulkopuolelle.

Käytettiin koiria pihalla, ja treenailtiin hieman. Junnut oli melkein tunnin myöhässä, vanhemmat  taisi alkaa kahden maissa. Seisoteltiin koiria, ja pienissä ryhmissä ympäri. Yksilöissä tuomari pyysi purentaa (pelkät etuhampaat) mutta olisikin halunnut kaikki hampaat. Liikkeinä kolmio ja edestakaisin. Mikään täydellinen suoritus ei ollut, korjattavaa kyllä jäi.

Bella jäätyy.. :D
Ei siis päästy jatkoon tai sijoituttu. Arvostelussa kaikki kuitenkin ERIä, kommenttina "Jos mahdollista, niin älä seisota koiraa valkoisen viivan päällä, sillä koiralla on valkoiset tassut. On hienoa, että et yliesitä koiraasi". Eipäs tullut mieleenkään katsoa maasta hyvää kohtaa. Treenailtiin parin koiran kanssa, ja yhtäkkiä olinkin esiarvostelussa belgin kanssa :D Kaverini pyysi esittämään ryhmässä Kikin, virallisesti Archeye"s Cover Girl. Hienolla esiintymisellä ei kuitenkaan sijaa.


Ryhmien jälkeen ajeltiin kotiin. Kiitos kaikki mukana olleet huipusta näyttelyviikonlopusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!